Menu

Cart

Content

Breadcrumb

Pogoji poslovanja

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA
Uporabniki spletne strani www.topmakeup.si sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Spletna prodajalna si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletni strani www.topmakeup.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče in so stalno dostopne na spletni strani www.topmakeup.si pod – Splošni pogoji poslovanja.
S spletno stranjo www.topmakeup.si upravlja podjetje Tehno mobil d.o.o.
Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne strani www.topmakeup.si (v nadaljevanju: Topmakeup) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ter ostalo predpisano zakonodajo za prodajo preko interneta.
Pogoji obravnavajo delovanje Topmakeup-a, ter poslovni odnos med Tehnomobil d. o. o., (v nadaljevanju: Tehnomobil), registriranimi uporabniki (v nadaljevanju: uporabniki) in kupci blaga ali storitev (v nadaljevanju: kupci).

1. PODATKI O PODJETJU
Ime pravne osebe: Tehno mobil d.o.o.
Sedež: Dunajska cesta 129, 1231 Ljubljana - Črnuče
DŠ: SI66727707
Matična: 1945157000
TRR: IBAN: SI56 300000100446640 (Sberbank d.d.)
Spletna stran: www.topmakeup.si
e – pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Telefon: 040 933 356

2. SPLOŠNO
Topmakeup je spletna stran, na kateri se izvaja spletna prodaja ličil, produktov za nego telesa in obraza, ostalih kozmetičnih produktov ter kozmetičnih pripomočkov.


3. PONUDBA
Ponudba, ki se nahaja na spletni strani se lahko zaradi narave poslovanja dnevno spreminja. Cene posameznega blaga so redne in akcijske cene oz. s popustom.
Tehnomobil odgovarja za kvaliteto blaga ali izvedbo storitve.
Fotografije, slike ali posnetki objavljene v okviru ponudb, so last Tehnomobil-a ali njegovih dobaviteljev, poslovnih partnerjev ali pa so le zgolj simbolične in ne zagotavljajo natančnih lastnosti izdelka ali storitve ter lahko prikazujejo simbolično ali dejansko storitev, ponudbo, podjetje ali blago.


4. PRIJAVA
Ob registraciji v spletno prodajalno pridobi uporabnik svoje uporabniško ime in geslo. Po registraciji pridobi pravico do nakupa in postane uporabnik. Prijava je možna tudi preko socialnega omrežja Facebook, vendar je potrebno najprej opraviti registracijo.


5. POSTOPEK NAKUPA
Ko želite opraviti nakup najprej poiščite in določite izdelek, ki ga želite kupiti. Lahko uporabite seznam kategorij v levem stolpcu ali iskanje zgoraj. Ko izberete izdelek in količino, uporabite gumb ''v košarico''. Nato lahko nadaljujete z nakupovanjem ali pa preidete na blagajno, kjer vnesete potrebne podatke, kot so naslov, način plačila, itd. Za zaključek nakupa naročilo potrdite.


6. POSTOPEK PLAČILA
Plačilo je možno po povzetju ali po predračunu.
PLAČILO PO POVZETJU: Uporabnik vnese zahtevane podatke in izbere plačilo po povzetju. Izdelek kupcu pošljemo na izbran naslov. Kupec ob prevzemu plača izdelek in poštnino.
Poštnina znaša 3,50 € z DDV (odvisno od vrednosti naročila), bančna provizija Pošte Slovenije je vključena.
Ob naročilu do vrednosti 15 EUR znašajo stroški pakiranja in dostave 3,50 EUR z DDV.
Od vrednosti 15,01 EUR do 29,99 EUR znašajo stroški pakiranja in dostave 2,50 EUR z DDV.
Ob naročilu nad 30 EUR so stroški pakiranja in dostave brezplačni (ne glede na težo, količino in velikosti vašega naročila).
PLAČILO PO PREDRAČUNU: z nakazilom na račun Tehno mobil po ponudbi / predračunu oziroma plačilnemu nalogu): Če se registrirani uporabnik odloči za nakup po predračunu, izbero opcijo plačila – Nakup po predračunu. Vnese zahtevane podatke in preko e-pošte prejme spletni predračun v obliki plačilnega naloga. Plačilo uporabnik izvede preko svojega elektronskega bančnega računa (npr. Klik, Bank@Net, itd.) ali ga natisne in plača na pošti. Nakup se aktivira šele, ko Tehno mobil prejme plačilo, kar pomeni en delovni dan po plačilu, če je plačilo opravljeno preko elektronske banke do 15. ure, ali do dva delovna dni od plačila, če je plačilo opravljeno preko pošte. Po plačilu se kupcu pošlje izdelek in račun.


7. CENE
Cene vseh ponudb blaga ali storitev so vnaprej določene in vsebujejo DDV. Cene veljajo za vse kupce vendar le v času trajanja posamezne ponudbe in v primeru plačil navednih v teh pogojih ter samo na spletni strani Topmakeup.
Cene veljajo do trenutka dobave izdelka, oz. do 31.12.2013. Pridržujemo si pravico do spremembe le-teh. Cene se zaokrožujejo na dve decimalni mesti (1 cent).
Z registracijo obiskovalec/kupec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa ter dostop do vseh podatkov pogodbe na daljavo. Pogodba na daljavo med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji določeni in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.
S plačilom po predračunu kupec sprejme splošne pogoje.


8. POTROŠNIKOVE PRAVICE
Kupec ima pravico (po 43.č členu ZVPot), da v petnajstih (15) dneh od oddaje naročila podjetju sporoči (na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ), da odstopa od naročila oz. pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev, prav tako za to ni določena nobena kazen.
V kolikor je kupec blago že prejel, ima pravico, da v petnajstih (15) dneh od prejema podjetju pisno sporoči (na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ) , da želi blago vrniti. Kupec vrne blago na naslov: Tehno mobil d.o.o., Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana - Črnuče in sicer v petnajstih (15) dneh od pisnega sporočila v originalni embalaži, nepoškodovano in neodprto, Tehno mobil d.o.o. pa mu mora vrniti plačano kupnino v roku petnajstih (15) dni po prejemu vrnjenega/preklicanega blaga.
Kupec ob vračilu blaga pošlje tudi račun za blago, osebne podatke ter transakcijski račun, na katerega želi prejeti vrnjeno kupnino. Vračilo kupnine bomo opravili v petnajstih (15) dneh po prejemu vrnjenega oz. preklicanega blaga.
Blago Vam zamenjamo tudi v primeru, če smo Vam zaradi naše napake odposlali napačen izdelek. Kupnino Vam vrnemo takoj po prejetju vrnjenega blaga.

V vračilo kupnine se ne šteje znesek za opravljeno storitev dostave.
Kupec v celoti krije stroške dostave pri vračilu blaga.
Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

V primeru da kupec paketa namerno ne prevzame, je dolžan poravnati strošek poštnine in strošek vračila blaga pošiljatelju, ki se obračunava po ceniku Pošte Slovenija. V primeru naročila v vrednosti nad 30€ je za kupca poštnina brezplačna (v primeru prevzema), vendar se v primeru neprevzema, zaračuna kupcu znesek poštnine, ki ga je bilo dolžno podjetje Tehno mobil d.o.o. plačati Pošti Slovenije za dostavo, pakiranje in vračilo blaga. 


V kolikor Tehnomobil upravičeno sumi, da kupec namenoma opravlja nakup in nato zahteva odstop od naročila, zgolj z namenom, da bi zavajal ali škodoval Tehno mobil-u, kupec ni upravičen do vračila vplačanega zneska.


9. DOSTAVA
Tehno mobil bo vse naročene izdelke, ki so na zalogi v Sloveniji dostavil v dveh do treh delovnih dneh. To velja izrecno samo za izdelke, ki so na zalogi. Naročilo izdelkov, ki jih ni na zalogi ni mogoče. Kljub trudu za čim večjo točnost in ažurnost ponudbe se lahko zgodi, da se podatki o blagu in storitvi ter zalogi spremenijo tako hitro, da jih ne utegnemo popraviti in se še vedno nespremenjeni nahajajo na spletni strani. V primeru naročila za takšno blago ali storitev podjetje kupca obvesti o spremembah in nakup prekliče, oz. mu omogoči preklic naročila ali se dogovori za kakšno drugo možnost.
Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku.

Strošek pošiljanja je določen in znaša:
Ob naročilu do vrednosti 15 EUR znašajo stroški pakiranja in dostave 3,50 EUR z DDV
Od vrednosti 15,01 EUR do 29,99 EUR znašajo stroški pakiranja in dostave 2,50 EUR z DDV
Ob naročilu nad 30 EUR so stroški pakiranja in dostave brezplačni (ne glede na težo, količino in velikosti vašega naročila).
Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila. Če pa Vas v času dostave ni na predvidenem mestu, Vam dostavljalec pusti sporočilo ter navodila za kasnejši prevzem.
Če kupec blaga ne prejme v nekaj dneh od odpošiljanja, o tem obvesti ponudnika. Ponudnik ugotovi vzroke in o tem obvesti kupca.
V primeru poškodb pri dostavi:
Kupec naj pri prevzemu pošiljke pregleda njeno vsebnost. V primeru poškodb pošiljke kupec celotno pošiljko vrne na naslov Tehno mobil-a (Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana - Črnuče), ta pa mu bo zagotovila nadomestno pošiljko.

10. KOMUNIKACIJA Z UPORABNIKI
Komunikacija z uporabniki spletne trgovine Topmakeup poteka preko spletne strani, preko elektronskih sporočil oziroma sredstev komunikacij na daljavo, preko telefona, po pošti ter preko družabnih omrežij na katerih je registriran profil Topmakeup.si. Uporabnik za ponudbe izve na internetni strani www.topmakeup.si ali pa preko drugih medijev: tiskanih, elektronskih in spletnih.
Ponudnik bo z uporabnikom v kontaktu preko sredstev komuniciranja na daljavo, le če slednji temu izrecno in jasno ne nasprotuje. Na ta način bo uporabnik lahko prišel do elektronskih obvestil, ki zajemajo informacije o aktualnih ali bodočih ponudbah, promocijah, akcijah, nagradnih igrah itd, ... Uporabnik se bo lahko od prejemanja sporočil odjavil, ponudnik pa njegovo željo spoštoval.

11. VARSTVO PODATKOV
Osebni podatki se zbirajo za namene poslovanja med uporabnikom in prodajalcem, v skladu z zakonodajo. Prodajalec se zavezuje, da bo pri zbiranju in upravljanju s podatki spoštoval pravice imetnikov podatkov in jih ščitil pred zlorabo, kakor zavezuje zakonodaja in standardi varstva osebnih podatkov ter deloval po načelih dobre poslovne prakse.
Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na spletni prodajalni ali kako drugače, so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno zakonodajo.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, tako da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.
Osebni podatki se zbirajo za namen nemotene izvedbe naročil oz. ponudbe, komunikacijo s kupcem, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletnih strani in storitev ter, za pošiljanje obvestil, novic in ponudb (preko GSM aparata, e-mail-a, pisno na naslov).

V tem okviru se zbirajo naslednji podatki: IP naslov, osebno ime, naslov stalnega ali začasnega prebivališča, datum rojstva, spol, telefonska številka, naslov elektronske pošte, čas in datum registracije ter arhiv komunikacije s spletno trgovino.

Podjetje Tehno mobil d.o.o. spoštuje zasebnost uporabnikov spletne strani Topmakeup.si in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih ne bo uporabilo drugače kot izključno za zgoraj navedene namene.

12. REŠEVANJE PRITOŽB IN SPOROV
Tehnomobil se bo trudil vsako nejasnost, pripombo ali pritožbo razrešiti v čim krajšem možnem času, pri tem pa bo spoštoval zakonodajo (Zakon o varstvu potrošnikov) in se po najboljših močeh trudil doseči dogovor, ki bo za pogodbeno stranko sprejemljiv.
Pripombe in pritožbe se oddajo na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .
Postopek obravnave pritožbe je zaupen.
Ponudnik bo v nekaj dneh potrdil, da je pritožbo prijel ter kupca obveščal o poteku postopka ter obravnavi pritožbe.
Reklamacije v zvezi s kvaliteto ali izpeljavo same ponudbe se rešujejo med kupcem in Tehnomobil d.o.o.

13. PROMOCIJSKI KUPONI S KODAMI
Občasno bomo svojim novim in zvestim kupcem preko telekomunikacijskih in drugih kanalov posredovali promocijske kupone s kodami, ki jim bodo prinesla darilce ali pa popust pri nakupu. Kode je potrebno vnesti ob naročilu v za to namenjeno okence. Promocijski kuponi s kodami imajo omejen rok trajanja. Ko rok preteče koda ni več veljavna in je ni mogoče izkoristiti. Prav tako lahko kupec ob vsakem nakupu izkoristi le eno promocijsko kodo. Kuponi s promocijskimi kodami niso združljivi.

Kako do brezplačne poštnine?

Kako do brezplačne poštnine?

Preberi več
Naše blagovne znamke

Naše blagovne znamke

Preberi več
Video vodiči po izdelkih

Video vodiči po izdelkih

Preberi več
Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

Tehno Mobil d.o.o. / Brnčičeva ulica 13 / 1231 Ljubljana - Črnuče / Telefon: 040 933 356

Дюшеме от emsien3.com

Vpis ali pa izberite Registracijo

Obstoječi Facebook uporabniki kliknite F Connect, da preskočite postopek registracije:


Obstoječi TOPMAKEUP uporabniki pa vpišite svoje UI in Geslo za vstop: